Bu Blogda Ara

31 Ekim 2016 Pazartesi

Sony 10 Kasım'da Playstation 4 Pro İle Oyun Keyfinizi Doruklara Çıkarmayı Planlıyor


Çocukluğumuzdan bugüne kadar Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu ve bir serinin markası olan Playstation çıktığı ilk günden beri bir çoğumuzun hayalerini süsleyen ve  karne hediyesi olarak alınması için uğruna ter döktüğümüz ,başından ayrılamadığımız, daha sonrasında evdeki ahali tarafından azarlanıp yaz tatili ve sömestıra kadar ders çalışmamıza sebeb olan ,hatta bazen derslerden kaçıp harçlıklarımızı atari salonlarındaki makinalara kaptırdığımız yegane teknolojik alet serisine bir yenisini daha ekliyor.Serinin şu an için son ismi olan Playstation 4  Pro 1699 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Ne varki kimi teknoloji meraklı gruplara göre oldukça ucuz kimilerine göre ise karne hediyesi olarak alınamıyacak kadar pahalı belkide fiyat etiketi olarak sık sık mağazalarda,marketlerde,hatta pazarlarda dahi görebileceğimiz  9,99 tl, 10,99 tl gibi tüketiciyi düşündürmeye yönelik  fiyatlar ve alınamıyan nice 1 kuruşlarında Playstation 4 pro yu alıcak olanlar için akılarda ki soru işareti.

Kapitalist pazarlama stratejilerini bir tarafa bırakırsak Playstation 4 pro alıcaklılarına hem 4K çözünürlüğüne olabildiğince yakın bir çözünürlük, hem de buna oranla daha akıcı bir deneyimi sunmayı planlıyor.Ayrıca Sony'nin sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR ile uyumlu olucak . Bu sayede oyun keyfiniz doruklara ulaşıcak gerçeklikte yeniden şekilencek .

Playstation 4 pro için elinizde herhangi bir konsol bulunmuyorsa ve yeni bir konsol almayı düşünüyorsanız detaylar için Twitter üzerinden yapılan duyuruya bakabilirsiniz.

https://twitter.com/PlayStationTR?ref_src=twsrc%5Etfw



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder